Vidimo se ispred zgrade RTRS-a

Trivić pozvala građane na treći prosvjed

''Vidimo se u srijedu, nema stajanja! Stop tiraniji i diktaturi'', poručila je Jelena Trivić.
Vijesti / Politika | 30. 10. 2022. u 19:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kandidatkinja PDP-a za predsjednika RS Jelena Trivić pozvala je danas građane na "Narodni protest" u srijedu od 18 sati, na parkingu ispred zgrade RTRS-a u Banjoj Luci.

''Pozivamo vas da zajedno u srijedu ispred RTRS-a pošaljemo poruke koje se nažalost ne mogu čuti kroz program javnog servisa koji je zarobljen. Radio televizija RS kao jedan od stubova naše RS nažalost je odavno u službi jedne partije i jednog režima'' navela je ona na svom Facebooku, ističući da će doći pravda za sve one ljude koji su željeli promjene jer je njihova izborna volja pokradena.

''Vidimo se u srijedu, nema stajanja! Stop tiraniji i diktaturi'', poručila je Jelena Trivić.



Podsjetimo, opozicija je već dva puta organizirala prosvjede u Banja Luci zbog izbornih rezultata i sumnji na izborne krađe.

Trivić je poručila da ne prihvaća izborne rezultate koji su "točan zbroj netočnih podataka" i da neće čestitati Miloradu Dodiku pobjedu.

Inače, PDP u izbornoj noći proglasio i proslavio pobjedu dva sata oko ponoći Milorad Dodik rekao je kako je on pobjednik.

Potom je Središnje izborno povjerenstvo nakon brojnih prijava neregularnosti odlučilo ponovno brojati glasove za Predsjednika RS-a. 

Nakon toga je i Dodikov SNSD organizirao prosvjed pod nazivom ''Otadžbina zove''.

Kopirati
Drag cursor here to close