Stigao i Čović

Tomislavgradski HDZ proslavio rođendan

Čović je čestitao je svima obljetnicu utemeljenja, uz veliku zahvalu utemeljiteljima za sve utkane vrijednosti na kojima je nastao HDZ BiH.
Vijesti / Politika | 29. 09. 2021. u 14:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečanost obilježavanja obljetnice utemeljenja HDZ-a BiH u Tomislavgradu započela je kod spomen obilježja u središtu grada, gdje je položen vijenac i upaljene svijeće za sve poginule i umrle hrvatske branitelje.

Prvi Općinski odbor HDZ-a BiH Tomislavgrad izabran je 29. rujna 1990. godine, a tim povodom, na 31. obljetnicu utemeljenja održan je radni sastanak sa stranačkim vodstvom.

Obilježavanju obljetnice utemeljenja stranke u Tomislavgradu nazočio je predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović, zamjenica predsjednika Borjana Krišto i predsjednik Županijskog odbora HBŽ, Dragan Konta.

Foto: PR / Tomislavgradski HDZ proslavio rođendan 

Predsjednik OO HDZ BiH Tomislavgrad Jozo Bagarić uz čestitku obljetnice utemeljena HDZ-a u Tomislavgrad, osvrnuo se na prilike i aktivnosti koje se provode u stranci te podsjetio na prilike i teško vrijeme kada se osnivala stranka u Tomislavgradu.

Čović je čestitao je svima obljetnicu utemeljenja, uz veliku zahvalu utemeljiteljima za sve utkane vrijednosti na kojima je nastao HDZ BiH.

On je upoznao nazočne o aktualnoj političkoj situaciji te izazovima pred kojima se Bosna i Hercegovina nalazi, izrazivši uvjerenje kako će se doći do rješenja koji će osigurati ravnopravnost i legitimno predstavljanje Hrvata u institucijama vlasti na svim razinama u BiH.

Na sastanku se razgovaralo i o uključivanju viših razina vlasti u projekte u općini Tomislavgrad te izravnoj suradnji s institucijama Republike Hrvatske, preko prekogranične suradnje koja otvara velike mogućnosti za Tomislavgrad.

Foto: PR / Tomislavgradski HDZ proslavio rođendan 
Kopirati
Drag cursor here to close