Novalić i Herceg

AUDIO | Susret dvije tehničke vlade u Mostaru: HNŽ je najbolje utrošio novac

Predsjednik Vlade HNŽ-a i zastupnik u županijskoj skupštini Nevenko Herceg rekao je kako mu je čast ugostiti kolegu premijera.
Vijesti / Politika | 20. 05. 2021. u 15:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izaslanstvo Vlade Federacije BiH predvođeno premijerom FBiH Fadilom Novalićem posjetilo je Vladu HNŽ-a.

U federalnom timu, uz Novalića bili su, dopremijerka i ministrica financija Jelka Milićević, Edita Đapo, ministrica okoliša i turizma, Denis Lasić, ministar prometa, Vesko Drljača, ministar rada i socijalne politike te Šemsudin Dedić, ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

Foto: Bljesak.info / 

Predsjednik Vlade HNŽ-a i zastupnik u županijskoj skupštini Nevenko Herceg rekao je kako mu je čast ugostiti kolegu premijera.

''Ovo je u ovom našem produljenom mandatu dviju vlada prvi susret na ovoj razini'', rekao je Herceg i dodao kako se razgovaralo o aktualnim temama.

Rekao je kako se očekuje ublažavanje mjera, te da ćemo od sutra (petak, op.a.) ''imati jednu prilično normaliziranu situaciju''.

Herceg je rekao kako će se raditi na mjerama pomoći turizmu ''koji je najteže doživio i preživio ovo pandemijsko vrijem''. Rekao je kako će se raditi ne samo financijskoj pomoć nego i o pomoći u dolasku turista.

Foto: Bljesak.info / 


Herceg je dodao kako su najjači turistički kapaciteti u Federaciji BiH upravo na području HNŽ.

Novalić je rekao kako se u HNŽ-u nameću konstruktivne teme.

''Najbolje iskorištena sredstava od kojih smo poslali za borbu protiv Covida su ovdje'', rekao je, između ostalog, Novalić.

 

Kopirati
Drag cursor here to close