Dodik najavio novi zakon za nastavak proslave

Što se više osporava 9. siječanj, mi ćemo ga snažnije slaviti

''Što se više osporava 9. siječanj, mi ćemo ga snažnije slaviti. Posebno snažno ćemo obilježiti sljedeći Dan Republike jer ne smijemo odustati od svojih glavnih datuma'', rekao je Dodik.
Vijesti / Politika | 01. 04. 2019. u 23:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine i SNSD-a Milorad Dodik rekao je u ponedjeljak navečer da će Republika Srpska na jesen donijeti novi zakon kojim će se ponoviti da se 9. siječanj slavi kao Dan Republike Srpske.

''Što se više osporava 9. siječanj, mi ćemo ga snažnije slaviti. Posebno snažno ćemo obilježiti sljedeći Dan Republike jer ne smijemo odustati od svojih glavnih datuma'', rekao je Dodik povodom odluke Ustavnog suda BiH kojom je osporen Zakon o Danu Republike Srpske - 9. siječanj, javlja Srna.

Dodik je u obraćanju tijekom ''Aktualnog sata s predsjednikom SNSD-a'', koji organiziraju Mladi socijaldemokrati Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka, istaknuo da SNSD želi biti vladajuća i vodeća stranka na ovim prostorima i da Republika Srpska treba jake čelnike.

''SNSD će pomoći u tome da ih proizvede'', rekao je Dodik, koji je predsjedavajući Predsjedništva BiH, i naglasio da će podržati svaku dobru inicijativu mladih SNSD-a.

Aktualnom satu nazočila je i potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović, javila je Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close