Anketa

Što Mostarci kažu kakav grad ostavlja Bešlić?

''Izgrađeni su mnogi hoteli, tržni centri, kina, kružni tokovi i mnoge prometnice, obnovili smo veliki dio grada, pokrenuli povijesne projekte izgradnje kolektora i pročistača, napravili sve porušene mostove....'', rekao je Bešlić
Vijesti / Politika | 16. 10. 2020. u 15:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''U kakvom stanju Ljubo Bešlić ostavlja grad Mostar?'', pitanje je koje je postavljeno građanima Mostara u sklopu projekta Pravo na grad.

''U katastrofalnom. U žešćem. Prekrasnom. Urbicid. U nikakvom. Sve je leglo. U kaosu. Nula. U ružnom. U srednje dobrom, kakvih gradova ima'', neki su od odgovora građana.

Aktivisti podsjećaju na izjavu mostarskog gradonačelnika Ljube Bešlića iz kolovoza ove godine: ''Izgrađeni su mnogi hoteli, tržni centri, kina, kružni tokovi i mnoge prometnice, obnovili smo veliki dio grada, pokrenuli povijesne projekte izgradnje kolektora i pročistača, napravili sve porušene mostove. Podigli smo mnoge standarde u obrazovanju, obnovljene su mnoge škole, vrtići, dom zdravlja, parkovi, parteri, mnoge prometnice. Ostavljam grad u ekonomsko stabilnom stanju i s te strane mogu reći da grad funkcionira u danim okvirima mogućega na izvrstan način…''.

Video: Anketa u Mostaru - U Kakvom stanju Ljubo Bešlić ostavlja grad Mostar?
Kopirati
Drag cursor here to close