Krivotvorenje

Stevandić tvrdi kako Turković najviše radi na rasturanju BiH

Stevandić smatra kako Turković radi i na izmišljanju neprijatelja i krivotvorenju sadašnjosti i povijesti Republike Srpske.
Vijesti / Politika | 28. 12. 2021. u 11:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šef Srpskog kluba u Zastupničkom domu parlamenta BiH Nenad Stevandić smatra kako ministrica vanjskih poslova Bisera Turković najviše radi na rasturanju BiH od svih dužnosnika u Vijeću ministara koji dolaze iz bošnjačkog establišmenta.

"Turković javno ponižava dva od tri konstitutivna naroda zemlje koju predstavlja, javno se sramoti optužujući i sotonizirajući pola svoje države, odnosno Republiku Srpsku i na liniji je zaštite ekstremnih vehabijskih stremljenja u Federaciji BiH", rekao je Stevandić Srni.

Naveo je kako Turković radi i na izmišljanju neprijatelja i krivotvorenju sadašnjosti i povijesti Republike Srpske.

Turković je, kako je objavio Večernji list, uputila pismo izraelskom kolegi Jairu Lapidu ''potpuno krivotvoreći poteze vodeće hrvatske i srpske stranke u BiH - HDZ-a i SNSD-a oko izmjena Krivičnog zakona koje se tiču negiranja ratnih zločina, Holokausta i genocida''.

Umjesto cijelog konteksta, koji je bio i u vezi s predsjednikom SDA Bakirom Izetbegovićem, Turković je krajnje manipulativno uputila pismo zloupotrebljavajući i ministarsku poziciju i iznoseći osobne stavove i informacije.

Kopirati
Drag cursor here to close