VIDEO | Insta podrška

Stanivuković Vučiću: Pogledali smo u semafor

"Poštovani predsjedniče Republike Srbije, rekli ste da pogledamo u semafor i pogledali smo u semafor Vaše podrške našoj Republici Srpskoj. Zahvalni smo vam na ovoj podršci", rekao je Stanivuković.
Vijesti / Politika | 31. 03. 2022. u 13:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković objavio je video na Instagramu u kom je pružio podršku aktualnom predsjedniku Srbije i kandidatu SNS liste Aleksandru Vučiću na predstojećim izborima.

"Poštovani predsjedniče Republike Srbije, rekli ste da pogledamo u semafor i pogledali smo u semafor Vaše podrške našoj Republici Srpskoj. Zahvalni smo vam na ovoj podršci", rekao je Stanivuković i zaista pokazao sa semafor na kojem su se redale zasluge Aleksandra Vučića.

U videu koji je gotovo preslikan predizborni spot Vučića i njegove Srpske Napredne Stranke odjekuju usklici "Pogledajte semafor", dok je gradonačelnik Banja Luke još jednom izrazio zahvalnost predsjedniku Srbije, prenosi N1

"Svjesni smo da samo zajedno možemo sve i uvjereno smo da ćemo i u budućnosti nastaviti da realiziramo ovakve projekte", poručio je Stanivuković.

Kopirati
Drag cursor here to close