Oglasio se

Škoro: "Mantra je takva da sam ja gubitnik"

Škoro je najavio kako će ostati saborski zastupnik i potpredsjednik Hrvatskog sabora a očekuje i počasnu funkciju u stranci.
Vijesti / Politika | 20. 07. 2021. u 19:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Miroslav Škoro iznenada odstupio s mjesta predsjednika Domovinskog pokreta i sa svih ostale dužnosti u stranci. Objavio je to na svojem Facebook profilu uz naznaku da to čini iz osobnih razloga, a svoju je odluku dodatno obrazložio u izjavi za Hrvatski radio.

Škoro je najavio kako će ostati saborski zastupnik i potpredsjednik Hrvatskog sabora a očekuje i počasnu funkciju u stranci.

Otvara se pitanje i kako misli prepustiti novom vodstvu stranke da se nametne, ako zadržava i tu najvišu hijerarhijsku poziciju u Saboru.

Također postavlja se i pitanje podsjeća li sve ovo na slučaj Ive Sanadera koji je 'otišao da bi ostao' i pokušao vući neke poteze iz sjene.

"U principu mantra je nekakva da, eto, ja sam gubitnik, ja sam čovjek koji je ustvari razlog zašto se napada taj Domovinski pokret i ti ljudi. Onda sam nakon jednog razgovora sa svojom obitelji zaključio da je možda najbolje da se nastavim baviti politikom, ostanem u Saboru, ali da se maknem s mjesta predsjednika DP-a", kazao je Miroslav Škoro u telefonskom razgovoru za HRT.

"Ja sam svoju utakmicu u smislu predsjednika DP-a otrčao. Dao sam sve što sam mogao, ostavio sam srce na terenu. Volim tu stranku i sve sam napravio u interesu boljitka ove naše države", zaključio je Škoro.

Kopirati
Drag cursor here to close