Skupština Kantona

Sebija Izetbegović nije došla na prvu sjednicu

Vijesti / Politika | 28. 12. 2022. u 13:23

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zastupnici Skupštine Kantona Sarajevo danas su jednoglasno donijeli Odluku o privremenom financiranju potreba Kantona do 31.3.2023. godine.

No, prvu radnu sjednicu novog saziva Skupštine Kantona Sarajevo nije došla zastupnica SDA Sebija Izetbegović, objavio je Dnevni avaz.

Pred zastupnicima je bio važan Prijedlog Odluke o privremenom financiranju potreba KS za razdoblje od 1. siječnja do 31. ožujka 2023. godine.

Inače, na dnevnom redu sjednice bio je i Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na Odluku o privremenom financiranju Zavoda zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo do 31. ožujka.

Na dnevnom redu je bio i Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na Odluku o privremenom financiranju potreba Javne ustanove „Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo“; Prijedlog Odluke o izboru predsjedavajućih, zamjenika predsjedavajućih i članova stalnih radnih tijela Skupštine Kantona Sarajevo; Prijedlog Odluke o imenovanju predsjednika, zamjenika predsjednika i članova Odbora za javna priznanja Kantona Sarajevo. Kao i Prijedlog Odluke o prihvaćanju ostavke i razrješenju člana Odbora za žalbe javnosti Skupštine Kantona Sarajevo.

''Podsjetimo, Izetbegović je na Općim izborima osvojila 14.724 glasova. Rekla je da neće iznevjeriti svoje glasače, međutim nije došla na prvu radnu sjednicu Skupštine KS'', piše Avaz.

 

Kopirati
Drag cursor here to close