Remek djelo

SDPBiH: Dok Kordić proziva antifašiste, batinaši Rade Bošnjaka siju strah ulicama Mostara

Vijesti / Politika | 12. 02. 2023. u 09:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Izjava Maria Kordića kojom je osuo paljbu po svima koji su danas na Partizanskom spomen-groblju u Mostaru odali počast borcima za oslobađanje Mostara od Hitlerovih i Pavelićevih fašista je sasvim očekivana. Ako je neko u početku Kordićevog mandata gajio nadu da će isti iskoračiti iz šina politike HDZ-a, danas je svima jasno da ju je isti samo upakovao u ljepši celefon", stoji na početku priopćenja za javnost Gradskog odbora SDP Mostar.

"I dok Kordić u antifašistima vidi napad na "multikulturalnost i slobode" Mostara, batinaši njegovog stranačkog kolege, bivšeg direktora Zavoda zdravstvenog osiguranja, Rade Bošnjaka premlaćuju naše sugrađane koji su se drznuli razotkriti višemilijunski kriminal kadrova HDZ-a.

Budući da je Bošnjak u ratu obavljao dužnost načelnika Općinskog stožera HVO-a Mostar u periodu kada je ova vlast miniranjem Partizanskog-spomen groblja "promicala slobode" ulicama Mostara izgledno je očekivati da mu Kordić za svoja remek dijela uruči povelju grada za promicanje multikulturalnosti i sloboda, stoji na kraju priopćenja za javnost Gradskog odbora SDP Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close