Oštro na SDA

SBB: Suverenost BiH čuvaju Daytonski ugovor i EUFOR, nema novih sukoba

''Izetbegović očigledno žali za vremenima vreća punih zlata i mudžahedina, kada je, osim rahmetli Alije Izetbegovića, cijela njegova porodica bila u inozemstvu ...'', navode iz SBB-a.
Vijesti / Politika | 16. 11. 2017. u 18:20 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Savez za bolju budućnost

Povodom priopćenja Stranke demokratske akcije, Savez za bolju budućnost ponovo podsjeća javnost da su dva najveća partnera predsjednici SDA Bakir Izetbegović i SNSD-a Milorad Dodik.

Kako navode iz SBB -a oni građane plaše nepostojećim ratom, budući da suverenost BiH čuvaju Daytonski ugovor i snage EUFOR-a, te nema straha od novih sukoba.

''Izetbegović očigledno žali za vremenima vreća punih zlata i mudžahedina, kada je, osim rahmetli Alije Izetbegovića, cijela njegova porodica bila u inozemstvu, skupljala enormne količine zlata i dovodila mudžahedine. On se lično skrivao u sefu Centralne banke, niko od Izetbegovića nije poginuo, niti od Gradevića, kako je djevojačko prezime Sebije. Radončić u svojoj kući ima tri šehida, svaki dan je bio u opkoljenom Sarajevu, bio je u Štabu Vrhovne komande Oružanih snaga BiH i nema komplekse pred dezerterima iz familije Izetbegović.

Svjedočenje u Prištini na koje se poziva Bakir Izetbegović, vrlo je bolno za njega, jer je Radončić govorio o ubistvima bošnjačke državne mafije i likvidaciji najmanje 50 žrtava nalogodavaca koji i danas maštaju o fildžan državici. Njima jedino odgovara Dodik da dobiju fildžan državicu, a Dodik svoju Republiku Srpsku.

I to prepoznaju sve patriote Bosne i Hercegovine'', kaže se u priopćenju Press centra SBB-a.

Kopirati
Drag cursor here to close