Strategija

Sastanak: HDZ mora osvojiti HNŽ

''Razgovarano je i o koaliranju sa strankama Hrvatskog narodnog sabora, pri čemu je naglašena otvorenost za suradnju''.
Vijesti / Politika | 11. 05. 2022. u 12:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''HDZ BiH sa partnerima iz Hrvatskog narodnog sabora mora uvjerljivo dobiti povjerenje na Općim izborima u svim sredinama gdje su Hrvati većina na području Hercegovačko-neretvanske županije'', istaknuto je nakon što je čelnik HDZ-a BiH razgovarao o pripremi izbora s izaslanstvom Županijskog odbora HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije.

Foto: HDZ BiH / Sastanak o izborima

Razgovarano je o predstojećim Općim izborima u BiH, aktivnostima Županijskog odbora Hercegovačko-neretvanske županije, te svih općinskih i gradskih odbora.

Aktivnosti i planove predviđene do listopada, kao i aktualnu političku situaciju  prezentirao je Stjepan Bošković, predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH HNŽ. Predsjednici općinskih i gradskih odbora HDZ-a BiH, također su izvjestili o stanju u svojim sredinama, ističući svoje komentare na aktualne prilike, ali i planove i projekte  u svojim sredinama.

Također, razgovarano je i o koaliranju sa strankama Hrvatskog narodnog sabora, pri čemu je naglašena otvorenost za suradnju.

Foto: HDZ BiH / Sastanak o izborima

''Postavljeni ciljevi su ostvarivi, uz aktivno zalaganje svih stranačkih organizacija, izbornih stožera kao i svakog pojedinca'', naveo je u priopćenju HDZ BiH.

Sastanku, sudeći po fotografijama, nije nazočio prvi čovjek Vlade hercegovačko-neretvanske županije

Kopirati
Drag cursor here to close