PR trikovi Naše stranke

Sarajevski SDP: Napad na naše sugrađane je napad na sve nas

"Koalicijskim partnerima" iz Naše stranke su još poručili da nemaju brige i da će SDP nastaviti braniti Sarajevo i Sarajlije od svakog zla, kao što su njihovi prethodnici u partiji to generacijama radili, i u ratu i u miru.
Vijesti / Politika | 15. 12. 2021. u 10:06 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sarajevski SDP je priopćio da njihovi članovi, a posebno njihovi izabrani dužnosnici nikada, ničim i ni na koji način ne relativiziraju i ne pravdaju šovinističke ispade i napade na naše sugrađane.

Naglašavaju da je to u suštinskoj suprotnosti s temeljnim idealima i postulatima na kojima SDP počiva.

"Naše sugrađane, žrtve tog napada, uvjeravamo da nitko od nas, ni na koji način, ne relativizira ovaj napad. Uvjeravamo vas da niti jedna izjava naših zvaničnika nije imala namjeru da opravda ili umanji užas napada na vaš dom i duboko se izvinjavamo ako ste tako protumačili naše poruke", priopćeno je iz sarajevskog SDP-a.

Nakon što su na vratima katoličke porodice u Sarajevu ispisane uvredljive i prijeteće poruke, iz sarajevskog SDP-a su se zahvalili pripadnicima MUP-a KS na brzoj reakciji i pronalasku počinitrelja, duševno oboljele osobe.

"Koalicijskim partnerima" iz Naša stranke, poručujemo da nije primjereno da napad na sugrađane i spinovanje izjava predstavnika SDP-a koriste u očito propagandne svrhe. Građani treba da znaju da iste te osobe koje se obraćaju priopćenjem najmanje jednom tjedno imaju sastanak s gradonačelnicom, kao i svakodnevne kontakte, te da je bilo što osim propagande bio motiv, sigurno bi drugačije postupili. Žalosti nas njihova odluka da s nama ubuduće komuniciraju putem medija. Nerado ćemo, ali na njihovo insistiranje, prihvatiti takvu praksu", ističu iz SDP-a.

"Koalicijskim partnerima" iz Naše stranke su još poručili da nemaju brige i da će SDP nastaviti braniti Sarajevo i Sarajlije od svakog zla, kao što su njihovi prethodnici u partiji to generacijama radili, i u ratu i u miru.

"Sarajevski SDP će nastaviti raditi i djelima govoriti, ali se i vrlo otvoreno pozabaviti neozbiljnošću svakoga tko neradom ugrožava naš grad, a to pokušava nadomjestiti PR trikovima", navode iz sarajevskog SDP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close