Glasovi

U Milanovićevu stožeru zadovoljni - RH glasala za promjene

''Hrvatska je glasala za promjene. Građani ne žele Kolindu Grabar-Kitarović i Miroslava Škoru na čelu države.''
Vijesti / Politika | 22. 12. 2019. u 20:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

U slučaju da Zoran Milanović postane predsjednik njegova će vanjska politika biti državotvnorna. Radit će na poboljšanju odnosa sa susjedima koji su danas na najnižoj razini od domovinskog rata. Radit će i na strateškim partnerstvima sa ključnim partnerima u svijetu, kao i na dodatnm aktivnostima u EU-u i NATO-u, kazao je Joško Klisović za HRT.

Bijana Borzan kaže kako je kampanja odrađena dobro, ali će trebati još puno raditi kako bi došao na preko 50 posto. Nada se da će svi građani koji nisu zadovoljni radom sadašnje predsjednice, ali i Vlade - izaći na drugi krug i glasovati za promjenu.

''Zadovoljan sam. Pokazalo se da je Z. Milanović doista najkonkretniji kandidat, normalan kandidat. Očekujem da će njegova pobjeda u drugom krugu biti uvjerljiva. Nadam se da će više naših sugrađana izaći na izbore u drugom krugu i da neće dopustiti da nas Kolinda Grabar-Kitarović još 5 godina sramoti s Pantovčaka'', kazao je predsjednik HSS-a Krešo Beljak.

''Hrvatska je glasala za promjene. Građani ne žele Kolindu Grabar-Kitarović i Miroslava Škoru na čelu države. Milanović je dobio sve najveće gradove osim Osijeka i on će biti predsjednik države'', poručio je Mirando Mrsić.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close