Prosvjed ''Restarta''

Prosvjednici u Sarajevu Milanoviću donijeli sapun, parfem i nakurnjak

''Tu je jedan miris, jedan sapunčić i jedan ‘nakurnjak’ – ako bude dolazio u Sarajevo da se ne prehladi. Pošto smo mi pažljivi i miroljubljivi – mislim da će to gospodinu prijati'', rekla je jedna od prosvjednica ispred veleposlanstva Hrvatske.
Vijesti / Politika | 28. 01. 2022. u 16:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Građani okupljeni oko neformalne grupe "Restart" održali su prosvjed ispred veleposlanstva Republike Hrvatske u Sarajevu.

Za hrvatske visoke dužnosnike imali su nekoliko zahtjeva, a posebne poklone donijeli su predsjedniku Zoranu Milanoviću.

''Poklon će zasigurno obradovati gospodina Milanovića. Radi se o simboličnom poklonu. Tu je jedan miris, jedan sapunčić i jedan ‘nakurnjak’ – ako bude dolazio u Sarajevo da se ne prehladi. Pošto smo mi pažljivi i miroljubljivi – mislim da će to gospodinu prijati'', rekla je jedna od prosvjednica ispred veleposlanstva Hrvatske.

Organizator prosvjeda Suad Đozić naveo je kako je hrvatsko veleposlanstvo odabrano za mjesto prosvjeda iz razloga što se ova zemlja intenzivno miješa u poslove Bosne i Hercegovine.

''Sve što se događa u BiH, a povodom ovoga što HDZ radi je po instrukcijama Hrvatske. Ako se već pregovara o izmjenama Izbornog zakona BiH – tražimo da puste unutarnje faktore da se dogovore'', rekao je Đozić.

Kopirati
Drag cursor here to close