"Najdestruktivniji element u BiH"

Prkačin: Tko traži sankcije za Dodika treba odgovoriti kada će one biti izrečene Komšiću

"Tko traži sankcije za Dodika prvo treba odgovoriti kad će one biti izrečene Željku Komšiću, koji predstavlja Hrvate u Predsjedništvu BiH", te "onome tko ga je proizveo i instalirao, jer on je najdestruktivniji element u BiH", kazao je Prkačin.
Vijesti / Politika | 11. 03. 2022. u 08:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Opozicijski zastupnik u Hrvatskom saboru Ante Prkačin iz Domovinskog pokreta rekao je jučer da ni Aleksandru Vučiću ni Miloradu Dodiku "nije ni na kraj pameti" izazivati sukob u BiH te da ruska agresija neće izlaziti izvan Ukrajine.

"S obzirom na stanje na ratištu, Putinu i Rusiji nije ni na kraj pameti krenuti nigdje dalje", kazao je Prkačin u saborskoj raspravi na temi odluke da Hrvatska u Mađarsku pošalje do 70 vojnika u sklopu aktivnosti ojačane budnosti NATO-a.

Prkačin je poručio da Srbija, kroz povijest, "nikada nije bila u težoj političkoj situaciji nego sada", prenosi "Avaz". 

"Vučić je kao pečen jarac, s jedne strane treba opravdati jeftin ruski plin, a s druge intimno želi ući u EU i u velikoj je muci, Dodik je u sličnoj situaciji i ni jednom ni drugom nije na kraj pameti izazivati sukob u BiH i to neko zloupotrebljava", istaknuo je.

Poručio je i kako ona "tko traži sankcije za Dodika prvo treba odgovoriti kad će one biti izrečene Željku Komšiću, koji predstavlja Hrvate u Predsjedništvu BiH", te "onome tko ga je proizveo i instalirao, jer on je najdestruktivniji element u BiH".

"Onaj tko danas napada Milorada Dodika ili je nacionalni izdajnik, ili nečiji plaćenik ili totalna budala", zaključio je Prkačin.

Kopirati
Drag cursor here to close