Bleiburg

URB HVO-a ŽZH: Čovićeva šutnja

''Minimum političkog, vjerskog i hrvatskog dostojanstva HNS-a i Čovića nalaže istima trenutni prekid svih odnosa s Dodikom i njegovom strankom SNSD u BiH i FBiH bez obzira na njihove tajne i javne dogovore.''
Vijesti / Politika | 26. 05. 2020. u 16:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

URB HVO-a ŽZH obratio se priopćenjem javnosti vezano za izjave člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika o tragediji koja se dogodila na Bleiburgu. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti: 

''Član Predsjedništva iz reda srpskog naroda u BiH Milorad Dodik je dao izjavu kako je na Bleiburgu trebalo pobiti sve Hrvate,jer su po njemu svi krivi koji su se zadesili na Križnom putu,najvećem stratištu hrvatskog naroda u njegovoj povijesti kada je brutalno bez suđenja pobijeno preko 500 000 nevinih hrvatskih vojnika, Ustaša,domobrana, staraca, žena i djece, i to nakon završetka II svjetskog rata.

Ništa čudno od Dodika koji predstavlja RS,koja je unatoč tome što je zajedno sa SR Srbijom bivšom Republikom zločinačke SFRJ izvršila agresiju na BiH,a prije toga na Sloveniju,potom na  Hrvatsku, BiH, Kosovo, a zadnjih mjeseci pokušava izvršiti agresiju i na Crnu Goru međunarodno priznatu državu tražeći alibi u zaštiti SPC u Crnoj Gori čija je imovina odlukom crnogorskih vlasti vraćena u vlasništvo Crne Gore, i gdje su direktno krivi za desetine tisuća žrtava, uništenih i spaljenih sela i gradova u tim državamazbog svoje agresije.

A unatoč njihovoj agresiji oni su nagrađeni s 49% teritorija BiH koju su nazvali RS Daytonskim mirovnim sporazumom, umjesto da su kažnjeni gubitkom teritorija i proglašenjem kako su oni isključivi krivci za agresiju na sve bivše države zločinačke SFRJ osim Makedonije, no možda i ona nekada bude napadnuta od strane Srbije, tko zna što se sve mota u ludim srpskim glavama naučenim napadati druge ni krive ni dužne, iako u pravilu gube sve ratove. Gube ratove a uvijek budu na strani pobjedničkih sila zato što su majstori laži koji istinu pretvaraju u laž a laž u istinu.

I upravo zbog njihovde sposobnosti pretvaranja laži u istinu u indoktriniranim i ispranim srpskim mozgovima stanuje misao kako su na Križnom putu odnosno Bleiburgu pobijeni krivci a ne nevini ljudi, i tu su istinu zahvaljujući istini tzv “pobjednika“ u II svjetskom ratu plasirali u domaću i inozemnu javnost, skrivajući preko 75 godina pravu istinu o strašnim zločinima koji su se dogodili na Križnom putu. I tu istinu zahvaljujući pravim,ideološkim i biološkim slijednicima njihovih prednika partizana najvećih koljača u povijesti hrvatskog naroda, međunarodna i domaća javnost nije mogla upoznati u svom izvornom obliku. Međutim danas pomalo na površinu izbijaju vjerodostojni dokumenti o tim zločinima zahvaljujući neovisnim medijima i portalima,u zemlji i inozemstvu, zbog čega su ovi potonji pokrenuli neviđenu hajku kojom žele zabraniti u potpunosti komemoraciju žrtvama Križnog puta, što je eskaliralo prosvjedima u Sarajevu ispred katedrale kada je zakazana Sveta Euharistija za žrtve partizanskih zločina.

Milorad Dodik kao papagaj samo ponavlja naučene fraze o nezapamćenim zločinima Ustaša u II svjetskom ratu od kojih izdvaja Jasenovac lažni mit o preko 500 000 tisuća pobijenih Srba u tom logoru, dok vjerodostojni povijesni podaci iz Jasenovca koji se nikako ne može zvati logorom govore kako je u tom mjestu stradalo nešto oko 1000 ljudi od kojih dosta umrlo od bolesti a ne od strane Ustaša.

Kao dokaze tim tvrdnjama stoji podatak kako zločinačka SFRJ a ni današnje tzv “demokratske snage“ u RH i van nje ne žele otvoriti javnu raspravu o Jasenovcu jer je istina o tom mjestu voda duboka koja će progutati mit o Jasenovcu,a u vrtlog te mutne vode povući na dno mnoge eminentne i uvažene političare iz RH,BiH,te mnoge sadašnje javne, kulturne i športske djelatnike u tim državama koji su godinama lagali i skrivali istinu o partizanskim zločinima diljem te zločinačke bivše države,pa i o Jasenovcu.

 Na izjavu Milorada Dodika reagirali su neki hrvatski političari i stranke na čemu im hvala, no indikativno pitanje ostaje kako Akademik dr. Dragan Čović i HNS šute na njegovu izjavu premda ona do najdublje srži vrijeđa hrvatski narod u zemlji i inozemstvu.

Minimum političkog, vjerskog i hrvatskog dostojanstva HNS-a i Čovića nalaže istima trenutni prekid svih odnosa s Dodikom i njegovom strankom SNSD u BiH i FBiH bez obzira na njihove tajne i javne dogovore u kojima su željeli preveslati muslimanski narod u BiH i FBiH a koji je također preko svojih političkih predstavnika koji su pravili javne i tajne dealove i dogovore preveslao i zauvijek želi preveslati hrvatski narod u BiH.

Bez obzira na političku i gospodarsku cijenu koju će platiti u ovom trenutku HNS i Čović su dužni postupiti tako inače će imati posla s preostalim hrvatskim Braniteljima i domoljubnim pukom hrvatskim u zemlji i inozemstvu koji čeka svoju priliku konačnog obračuna sa izdajicama roda svoga. S onima kojima na srcu ne leži križ časni i sloboda slavna.

Neka ovo upozorenje shvate kao zadnju opomenu pred isključenje!''

Kopirati
Drag cursor here to close