Predsjednik SDA Cazin

Novo pucanje iz SDA: Hvala Bakiru i starudiji oko njega

"Mislim da će se nekad netko zapitati zašto baš dvije najveće gradske organizacije da padnu na izborima i da se na njima testira moć pojedinca.
Vijesti / Politika | 31. 12. 2020. u 15:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Cazin Mirsad Alićajić podnio je ostavku na funkciju predsjednika ove stranke u Cazinu, kao i na sve funkcije koje obnaša u stranci.

Alićajić je u pismu ostavke naveo da je razlog za njegovu odluku taj što u stranci nema demokracije i da stranka gubi smisao.

"Budući da sam mlad čovjek, smatram da mora doći do smjene generacije i da procese u zemlji, ali i stranci moraju voditi mladi ljudi. Vidjevši da predsjednik SDA Bakir Izetbegović okuplja "starce" oko sebe i daje prednost pojedincu, a ne većini smatram da mi nije mjesto u organima stranke. Zbog takvih pojedinaca poput Šemsudina Dedića, Esada Bašagića i Mirsada Vojića, koji lični interes stavljaju ispred stranke, ne želim više biti predsjednik u Cazinu", naveo je u pismu ostavke Alićajić

Izetbegoviću je Alićajić zamjerio i što je mijenjao listu za izbore i najavljuje da će zbog svega ovoga SDA tek doživjeti potop na Općim izborima 2022. godine.

"Mislim da će se nekad netko zapitati zašto baš dvije najveće gradske organizacije da padnu na izborima i da se na njima testira moć pojedinca. Nažalost, predsjednik Bakir Izetbegović nije za deset mjeseci mogao izdvojiti pet minuta za SDA Cazin i njenog predsjednika. Stoga, veliko hvala Bakiru Izetbegoviću i starudiji oko njega koji ovu stranku vode u zaborav", zaključuje Alićajić.

Podsjećamo, Alićajić je ove godine bio kandidat za gradonačelnika Cazina, a uvjerljivo je izgubio od Nermina Ogreševića iz stranke ASDA, javlja Klix.

Kopirati
Drag cursor here to close