Zbog odnosa prema osobama s invaliditetom

Poznata hercegovačka glumica poručila Vladi: "Nabi*** vas! Dosta je bilo"

Neki od prosvjednika tresli su zaštitnu ogradu, a među njima je bila i Marijana Mikulić čiji sin ima poteškoće u razvoju.
Vijesti / Politika | 16. 12. 2022. u 06:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bubnjevi, zvižduci i uzvici čuli su se jučer s Markova trga gdje su osobe s invaliditetom i obitelji djece s teškoćama u razvoju došli prosvjedom poručiti Vladi da im je dosta. Od resornog ministarstva i Vlade tražili su poboljšanje skrbi i veća prava te su još jednom zatražili donošenje Zakona o inkluzivnom dodatku i Zakona o osobnoj asistenciji, ali i žurno osiguranje pomoći i podrške roditeljima djece s teškoćama u razvoju.

No, od vladajućih ih je dijelila ograda i nemali broj policajaca. Neki od prosvjednika iz nemoći su pokušali srušiti zaštitnu ogradu, a među njima je bila i glumica Marijana Mikulić čiji sin ima poteškoće u razvoju.

Mikulić je došla do ograde i počela ju tresti, a kad ju je policajac pitao što radi rekla je da "vježba jer nema kada ići u teretanu jer ima dijete za koje se netko treba brinuti". "Ne možemo raditi! Jeste li ponosni na sebe sada? Nabijem vas sve", rekla je Mikulić i policajcima pokazala srednji prst. "Nabijemo i Vladu i vas sve", dodala je.

Mikulić se kasnije oglasila i na Instagramu gdje je napisala podužu objavu o današnjem prosvjedu. Njezinu objavu niže prenosimo u cijelosti:

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Marijana Mikulić (@maremikulic)

Kopirati
Drag cursor here to close