Član Vučićeve stranke

Ovo je doktor i šef psihijatrije u Leskovcu

Na društvenim mrežama predstavlja se kao 'Don Goran Tojaga'. Iako mu je profil zaključan, skandalozne fotografije kruže društvenim mrežama. Na jednoj je u maskirnoj uniformi i drži pušku, na drugoj ima šljem i pozira s pištoljem.
Vijesti / Politika | 07. 05. 2023. u 15:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministrica zdravlja Danica Grujičić naredila je direktoru Opće bolnice Leskovac da hitno poduzme mjere nakon što su se na društvenim mrežama pojavile fotografije šefa neuropsihijatrije Gorana Tojage koji pozira s oružjem.

- Pitate se i dalje zašto? - jedan je od komentara na Facebook profil doktora koji više nalikuje na profil pripadnika specijalnih jedinica.

- Pričat ću s doktorom u ponedjeljak. Točno je da me ministrica zvala. Nakon razgovora odlučit ćemo što i kako dalje - rekao je direktor bolnice u Leskovcu Nebojša Dimitrijević, prenosi Jugpress.

Doktor: To su igračke. Žene vole nakit, a muškarci oružje

Na jednoj od fotografija doktor pozira nasmijan s dva pištolja, a na glavi ima beretku s amblemom JSO, zloglasne jedinice čiji je komandant Milorar Ulemek Legija osuđen za ubojstvo premijera Zorana Đinđica.

Na društvenim mrežama predstavlja se kao 'Don Goran Tojaga'. Iako mu je profil zaključan, skandalozne fotografije kruže društvenim mrežama. Na jednoj je u maskirnoj uniformi i drži pušku, na drugoj ima šljem i pozira s pištoljem, prenosi 24sata.

- To su igračke, airsoft. Nemam pravo oružje, nikad nisam pucao ni na koga, nisam ubio životinju, ni vrapca ne mogu ubiti. Ne promoviram nasilje - rekao je za republika.rs doktor koji pozira s beretkom jedinice čiji je komandant ubio premijera.

Pozira s amblemom jedinice čiji je komandant ubio Đinđića

- Moj prijatelj ima isti emblem, uvijek mi se sviđao taj vuk - rekao je doktor Tojaga.

Pitali su ga kakvu poruku šalje ovakvim fotografijama.

- Muškarci vole oružje, a žene nakit. Ne dajem poruku da teba biti nasilan. Ne ubija oružje, već ljudi - dodao je.

Podsjetimo, Srbiju su potresla dva masakra u dva dana. U prvom je 13-godišnji učenik u osnovnoj školi ubio osmero vršnjaka i zaštitara pištoljima koje je uzeo ocu.

Kopirati
Drag cursor here to close