Zbogom pameti

Val u Srbiji se širi: Uhićeni maloljetnici koji su najavili oružje u školama, privedena djevojčica koja je ismijavala zločin

Vijesti / Flash | 06. 05. 2023. u 11:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je uhitila trojicu maloljetnika iz Novog Sada, Beočina i Temerina osumnjičenih da su na društvenim mrežama objavljivala prijeteće poruke i fotografije oružja koje će, navodno, ponijeti u školu, objavljeno je iz novosadske Policijske uprave.

Trojica maloljetnika, uzrasta 15 i 16 godina, uhićena su zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela ugrožavanje sigurnosti i izazivanje panike i nereda.
 
U priopćenju se navodi da je pretresom stana jednog od njih policija pronašla repliku automatske puške.
Osumnjičeni su privedeni nadležnom sucu Višeg suda u Novom Sadu koji je svoj trojici odredio pritvor.
 
Djevojčica koja je na TikToku snimala sebe i ismijavala masakr koji se dogodio u beogradskoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, te veličala ubojicu K.K, privedena je na informativni razgovor.
 
Budući da je riječ o maloljetnoj osobi, protiv roditelja će biti podnesene odgovarajuće prijave, rečeno je portalu N1 u MUP-u Srbije.

Podsjećamo, u masakru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu učenik sedmog razreda ubio je u srijedu osam đaka iz svog odjeljenja i čuvara, a ranio šest učenika i nastavnicu povijesti.

Kopirati
Drag cursor here to close