Prvi posao novog povjerenstva

Otvorena sva birališta za 100.045 Mostaraca

Ovo su inače prvi izbori za novi saziv Gradskog izbornog povjerenstva, kojeg je Gradsko vijeće Mostara imenovalo krajem prošle godine.
Vijesti / Politika | 02. 10. 2022. u 08:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otvorena su sva birališta u Gradu Mostaru, potvrđeno je za Anadoliju Gradskog izbornog povjerenstva.

U gradu na Neretvi birački danas mogu glasovati na ukupno 153 birališta uz djelovanje 11 mobilnih timova, a jedno mjesto predviđeno je za glasovanje u odsustvu.

''Na području Mostara birališta su otvorena na vrijeme osim na dvije lokacije gdje je zabilježeno kašnjenje od 10 minuta i ta dva birališta će produžiti rad za 10 minuta'', kazao je u izjavi za Fenu predsjednik Gradskog izbornog povjerenstva Mostar Mario Čuturić.

Video: U Mostaru otvorena sva birališta

''Na području Mostara su 154 biračka mjesta i za sada sve protječe u redu. U Mostaru pravo glasa ima 100.045 glasača s biračkog popisa i zasad nismo dobili nikakav prigovor ili informaciju s terena da na bilo kojem biračkom mjestu ima bilo kakav problem'', kazao je Čuturić.

Ovo su inače prvi izbori za novi saziv Gradskog izbornog povjerenstva, kojeg je Gradsko vijeće Mostara imenovalo krajem prošle godine.

Gužve za sada nisu zabilježene na biralištima u Mostaru.

Mostarci danas osim članova Predsjedništva BiH i zastupnika u entitetskim i državnoj skupštini, biraju i 30 zastupnika u Skupštini Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Kopirati
Drag cursor here to close