NIje mogao da ne komentira ...

Oglasio se Vučić o Komšiću i Tanjugu

Vijesti / Politika | 10. 11. 2021. u 15:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Tanjug / Komšić napušta intervju

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ''užas da je protiv novinara Tanjuga Marka Ivasa podnesena krivična prijava'', jer je tijekom intervjua s članom Predsjedništva BiH Željkom Komšićem odbio da se suglasi da je u Srebrenici počinjen genocid.

"Zamislite da mi podignemo krivičnu prijavu protiv novinara zato što vam se ne dopada ono što je novinar izgovorio, šta god da je izgovorio. Ali i to će biti proglašeno za najveće demokratsko pravo, u skladu s interesima onih koji o tome odlučuju", rekao je Vučić novinarima.

Kaže da je sretan što takve stvari u Srbiji nisu moguće i da svatko može misliti i reći šta hoće, prenosi Srna.

"Što se tiče Ivasa i njegove pravne pozicije u Srbiji, on je slobodan novinar i njegovu profesiju i pravo na stav ćemo poštovati", rekao je Vučić.

Kada je riječ o Komšiću i prebacivanju krivice cjelokupnom srpskom narodu, Vučić kaže da bi svaki put kada bi se zaklinjali da ne misle na cjelokupan srpski narod, uvijek u stvari to mislili.

"Nitko nije ni pitao da li misle na cjelokupan srpski narod, ali baš to govore i za to u psihologiji ima više termina kojim to možete da označite", rekao je Vučić.

Kopirati
Drag cursor here to close