Ni-na, ni-na

Obitelj Isak u posjeti Srebrenici: 5 vozila, rotacije i TikTok avantura

Vijesti / Politika | 27. 04. 2024. u 11:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalni ministar policije Ramo Isak ne prestaje šokirati javnost svojim, kako piše Srpskainfo, kabadahijskim ponašanjem, ali i privatnim fotografijama i snimcima koje skoro pa svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama, a na kojima "promovira" rasipnost i bahatost.

Nakon fotografija na kojima sa sinovima pozira u teretani, parkiranja službenog vozila na tramvajskim šinama, videa njegovog leta helikopterom koji je izazvao brojne kritike i buru na društvenim mrežama, ministar je otišao korak dalje i pokazao da može još bahatije.

Na društvenim mrežama je, naime, osvanuo video na kojem Isak u pratnji svoje dvojice sinova ide u posjetu Srebrenici i to ni manje ni više nego s 5 službenih vozila.

Isak i sinovi – Rusmir Isak, koji je direktor KPZ Zenica i Arnel Isak, inače, poslanik u federalnom parlamentu, tijekom jučerašnje posjete memorijalnom centru Srebrenica, išli su službenim vozilima pod rotacijama, što su sve zabilježili kamerom i objavili na TikToku.

Prethodno je iz MUP FBiH poslano priopćenje javnosti u kojem se navodi da je Ramo Isak posjetio memorijalni centar u Srebrenici gdje je sa potpredsjednikom Srpske, Ćamilom Durakovićem "klanjao džuma-namaz", a prethodno je u Konjević Polju posjetio Fatu Orlović.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Irfan Tepić (@irfan_tepic)

Bez obzira na ovo službeno priopćenje, posjeta Isaka i njegovih sinova Srebrenici može se, kako piše Srpskainfo, smatrati poluprivatnom, a ne službenom.

Time ne samo što su zloupotrebili svoj položaj pa su službena vozila koristili u privatne svrhe, već su pokazali i svoju bahatost jer im nije palo na pamet da idu jednim vozilo, već im je trebalo 5.

Isak i sinovi su, inače, često pod lupom javnosti, zbog svog raskalašnog ponašanja.

Prema podacima CIN obitelj Isak živi luksuznim životom, a njihova imovina procjenjuje se na više od 18 milijuna KM.

Kopirati
Drag cursor here to close