Apsurd zvan BiH

Ministar Isak dočekao Munjića i Selmanovića: U njihovu čast postrojen policijski vod

U njihovu su čast, prilikom dolaska u prostorije FUP-a, postrojeni su vodovi specijalne policijske jedinice i jedinice za podršku.
Vijesti / Crna Kronika | 25. 04. 2024. u 10:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalni ministrar unutarnjih poslova Ramo Isak priredio je svečani doček za prvog čovjeka FUP-a Vahidina Munjića i šefa specijalne policije FUP-a Mustafu Selmanovića.

U njihovu su čast, prilikom dolaska u prostorije FUP-a, postrojeni su vodovi specijalne policijske jedinice i jedinice za podršku.

S pljeskom su ih dočekale kolege, načelnici odjela te službenici.

Foto: FUP / U njihovu čast postrojen policijski vod 

Podsjetimo, Munjić i Selimanović uhićeni su početkom tjedna u akciji naziva "Black Tie 2".

Akcija je nastala kao rezultat međunarodne suradnje BiH i Europola te su uhićeni dovođeni u vezu s vođom narkokartela "Tito i Dino" Edinom Gačaninom.

Kako je objašnjeno, sumnjalo se na radnje organiziranog kriminala kao što je pranje novca i trgovina drogom.

Sud Bosne i Hercegovine smatra da sumnja Tužiteljstva BiH nije osnovana da su prvi čovjek FUP-a Vahidin Munjić i šef specijalne jedinice FUP-a Mustafa Selmanović počinili krivična djela zbog kojih bi im bio određen pritvor.

Foto: FUP / Ministar Isak dočekao Munjića i Selmanovića

Nepostojanje osnova sumnje da je počinjeno krivično djelo, ujedno ne znači da krivično djelo ne postoji, nego da tužitelj nije uspio uvjeriti suce u svoje sumnje i dokaze.

To ne mora značiti da je istraga u njihovom slučaju završena, niti da je nastavljena, a o svemu se treba očitovati Tužiteljstvo BiH.

Podsjetimo, Sud BiH odredio je prvitvor za svega troje uhićenih u akciji "Black Tie 2".

Kopirati
Drag cursor here to close