Rokada kadrova

Nove promjene: Mijatović ostaje bez FMUP-a?

U Središnjici SDP-a danas bi se trebao održati sastanak rukovodstva partije, a glavna tema bit će imenovanje Vlade FBiH.
Vijesti / Politika | 30. 03. 2023. u 10:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

SDP bi danas mogao razmatrati rokadu određenih kadrova u smislu da Ministarstvo unutarnjih poslova FBiH umjesto Vojinu Mijatoviću pripadne nekom drugom, te time pokušati napraviti kompromis sa NES-om, kojem se ne sviđa prijedlog Mijatovića na čelu FMUP-a, piše portal Raport.

U Središnjici SDP-a danas bi se trebao održati sastanak rukovodstva partije, a glavna tema bit će imenovanje Vlade FBiH.

Točnije, problem NES-ovog prijedloga za ministra trgovine Anela Kljake. Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić jučer je uputio pismo predsjedniku NES-a Nerminu Ogreševiću u kojem ga je zamolio da predloži drugog kandidata umjesto Kljake.

SDP je protiv Kljake jer ga je SIP označio kao jednog od izbornih prevaranata tijekom lokalnih izbora u Mostaru. Međutim, NES je još jučer odbio odustati od Kljake.

Ako sve bude teklo po planu, prama našim informacijama, Nikšić bi već danas ili sutra predsjednici FBiH Lidiji Bradari poslati konačni prijedlog.

Kopirati
Drag cursor here to close