Tko je uradio više

Novalić osudio vandalizam na Partizanskom groblju i 'opleo' po SDP-u

''Dok se u SDP-u bave mojim lapsusima i jednom godišnje odu na obilježavanje, mi smo uložili maksimalna sredstva da se ovaj povijesno važan spomenik obnovi'', kaže Novalić.
Vijesti / Politika | 15. 06. 2022. u 22:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Najoštrije osuđujem vandalski pohod na Partizanskom groblju u Mostaru. Vijest o ovom barbarizmu me je duboko potresla i očekujem da će vinovnici ovog gnusnog čina biti što prije otkriveni i najstrožije sankcionirani'', poručio je predsjednik Vlade FBiH Fadil Novalić.

Smatra da je ovo dio predizborne kampanje.

''Također, vidim da je za neke predizborna kampanja već počela, pa u reakcijama na ovaj vandalski čin pokušavaju pridobiti jeftine političke poene, umjesto da pokušaju barem biti dio rješenja da se ovakvo što više nikada ne ponovi.

Za razliku od njih koji svakodnevno šire neistine o meni, ja sam se zajedno sa vrijednim mostarskim entuzijastima založio za obnovu ovog nacionalnog spomenika BiH i 2018. smo vratili stari sjaj Partizanskom groblju u Mostaru.

Dok se u SDP-u bave mojim lapsusima i jednom godišnje odu na obilježavanje, mi smo uložili maksimalna sredstva da se ovaj povijesno važan spomenik obnovi.

I uložit ćemo i opet, za razliku od bivše Vlade SDP-a, čiji članovi za četverogodišnjeg mandata nisu bili u stanju ni travu tamo pokositi'', navodi Novalić.

Podsjetimo, Partizansko spomen groblje u Mostaru ponovno se našlo na meti vandala.

Ovog puta, devastirano je kao nikada prije, te je uništena gotovo svaka od 700 spomen ploča koja se nalazila na spomen groblju.

Kopirati
Drag cursor here to close