Uhićenje Mehmedagića i Debevca

Nikšić - Vjerujem u svačiju nevinost dok se ne dokaže drugačije

''Nisam čovjek koji niti likuje niti se raduje bilo čijoj nevolji. Želim reći jasno i precizno da ću uvijek podržati izgradnju pravne države i odgovornosti pred zakonom'', rekao je premijer Nikšić.
Vijesti / Politika | 19. 12. 2023. u 14:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Nermin Nikšić

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine, Nermin Nikšić prokomentirao je za medije jučerašnje privođenje Osmana Mehmedagića i Ranka Debevca.

Podsjetimo, jučer su uhićeni predsjednik Suda BiH, Ranko Debevec i bivši direktor OSA-e, Osman Mehmedagić. Kako je danas na konferenciji pojasnio Milanko Kajganić, glavni tužitelj oni su osumnjičeni da su nezakonito prisluškivali suce, ali i uposlenike Tužiteljstva.

Nikšić je kazao kako hoće da vjeruje u svačiju nevinost to se ne dokaže drugačije.

''Meni to nije priopćio ministar sigurnosti Nenad Nešić, saznao sam iz medija. Nisam čovjek koji niti likuje niti se raduje bilo čijoj nevolji. Želim reći jasno i precizno da ću uvijek podržati izgradnju pravne države i odgovornosti pred zakonom. Ne želim prejudicirati, mora postojati pretpostavka nevinosti dok se ne dokaže drugačije. S druge strane, ne mogu da vjerujem netko da je ušao bez dokaza, no dok se ne dokaže suprotno nemam komentara'', kazao je Nikšić.

Kopirati
Drag cursor here to close