Houdini bi pozavidio

Nevesinje: Dan nakon otvaranja igrališta nestali koševi i golovi

''Na igralištu nije ostalo ništa od jučer svečano predstavljenog mobilijara, golova i koševa'', prenio je Vukanović.
Vijesti / Politika | 27. 03. 2022. u 19:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Nebojša Vukanović / Igralište u Nevesinju u subotu

Zastupnik u Narodnoj skupštini RS-a Nebojša Vukanović je objavio kako je samo dan nakon svečanog otvaranja dječijeg igrališta u Nevesinju nestao kompletan mobilijar - koševi i golovi.

Kako je Vukanović objavio, u Nevesinju je jučer otvoreno sportsko igralište kao dio projekta Omladinske organizacije "Talas 059" te je postavljen mobilijar koji je uključivao golove i koševe.

Fotografije sa otvaranja je objavio zastupnik Ilija Tamindžija jer su Hidroelektrane na Trebišnjici donirale dio sredstava za realizaciju ovog projekta.

Foto: Nebojša Vukanović / Igralište u Nevesinju u nedjelju

''Ipak one koji su danas htjeli provesti dan na novoizgrađenom igralištu dočekalo je iznenađenje. Na igralištu nije ostalo ništa od jučer svečano predstavljenog mobilijara, golova i koševa'', prenio je Vukanović.

"Apeliramo na nadležne organe da se uključe u rješavanje ovog nesvakidašnjeg slučaja te da iz Omladinske organizacije ‘059’ objasne kako je moguće da tako kabasti i glomazni mobilijar neprimjetno i bez traga nestane sa igrališta samo nekoliko sati nakon postavljanja!", pozvao je zastupnik u skupštini RS-a na reakciju nadležnih.

Za sada nema službenih informacija oko toga gdje je nestao mobilijar.

Kopirati
Drag cursor here to close