Ogorčenje

Nekultura i bezobrazluk: Još jedan zločin na Buni

Vijesti / Politika | 02. 12. 2014. u 08:35 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Želio bih se samo osvrnuti na nekulturu i bezobrazluk koji prelaze sve granice u ovom gradu. Pilanje šuma se nije zaustavilo samo na brdima i planinama. Nekadašnji prelijepi Rekreacijski centar Buna, svakim danom sve više i više propada i uništava se'', napisao je čitatelj portala Bljesak.info poslavši nam fotografije otpilanog stabla.

Nakon ''akcije'', drvosječa je stablo ostavio na sred puta, vjerojatno čekajući drugu priliku da ga preveze do konačnog odredišta gdje bi ga ono trebalo grijati.

''Vidi se da se drvo nije samo slomljeno nego je savršeno ispilano, te je presjeklo put, što je očito spriječilo osobe koje kradu drva u daljem naumu'', piše čitatelj, dodajući kako je drvo smetalo prolaznicima u šetnji i vožnji pa su ga odvukli u stranu.

Podsjećamo, godinama se govori, a i nebrojeno puta smo pisali, kako je Buna, nekadašnji biser ucrtan na turističke karte Europe pao u zaborav. Još prije dvije godine raspisan je natječaj za revitalizaciju mostarskog sportsko-rekreacijskog centra. No, i to je ostalo samo na spominjanju, a i obećanje da će Dom za kulturu biti izgrađen do kraja ove godine sve je bliže da bude još jedno od bačenih obećanja.

Zanimanje za nekadašnji biser, kako smo pisali, izgubljeno je, a ni B od Bune nije ostalo.

 

Kopirati
Drag cursor here to close