Šminkanje

FOTO | Mostar 'se sprema': Osvanuli plakati HNS-a

Plakati sa sloganom "Narod odlučuje" postavljeni su kao najava, ali i doček rijeke hrvatskih dužnosnika koji su obvezni subotu provesti u Mostaru.
Vijesti / Politika | 18. 02. 2022. u 12:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na mostarskim ulicama 'osvanuli' su plakati uoči izvanredne sjednice Hrvatskog narodnog sabora koja će biti održana u subotu.

Naime, oči cijele države bit će uprte u Mostar, a iz HNS-a su se potrudili da sjednica ne promakne ni onima koje politika pretežno ne zanima. Plakati sa sloganom "Narod odlučuje" postavljeni su kao najava, ali i doček rijeke hrvatskih dužnosnika koji su obvezni subotu provesti u Mostaru.

Hoće li HNS bojkotirati izbore? Samo je jedno od brojnih pitanja na čiji odgovor čeka politička elita, ali i građani.

Podsjetimo, prvo izvanredno zasjedanje Hrvatskog narodnog sabora (HNS) BiH, pod sloganom "Narod odlučuje" održat će se u subotu, 19. veljače 2022. godine u Mostaru, u Hrvatskom domu herceg Stjepana Kosače s početkom u 11:00 sati i bit će zatvoreno za javnost.

Nemoguće je ne primijetiti kako je slogan "Narod odlučuje" nespretno izabran s obzirom na to da sjednicu javnost neće moći čak ni pratiti. Građani se mogu samo nadati kako će njihovi predstavnici ipak odlučiti ono što je za njih najbolje.

Kopirati
Drag cursor here to close