Velikodušno

Izbori su sve bliže: Mladež HDZ BiH darivala krv

Odlučili smo se svojim skromnim gestom dati doprinos prikupljanju dovoljnog broja doza, a ovu akciju provodimo već nekoliko godina unatrag, kazao je dopredsjednik OO M HDZ BiH Vitez Stjepan Alilović.
Vijesti / Politika | 22. 10. 2020. u 12:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladež HDZ BiH Vitez u četvrtak, 22.10.2020. godine organizirala je akciju dobrovoljnog darivanja krvi, a sve u suradnji s Odjelom za transfuziologiju Hrvatske bolnice dr. fra Mato Nikolić u Novoj Biloj.

''Kako se posljednjih dana u medijima sve učestalije mogu pročitati apeli za dobrovoljno darivanje krvi odlučili smo se svojim skromnim gestom dati doprinos prikupljanju dovoljnog broja doza, a ovu akciju provodimo već nekoliko godina unatrag'', kazao je dopredsjednik OO M HDZ BiH Vitez Stjepan Alilović zahvalivši osoblju bolnice na potpori i otvorenosti za ovu aktivnost.

Iz Mladeži su iskoristili ovu prigodu i da zahvale svim zdravstvenim radnicima koji su iako izuzetno izloženi opasnosti od zaraze COVID-19 svoje dužnosti obavljaju požrtvovano i profesionalno te su pozvali sugrađane na poštivanje svih propisanih mjera i preporuka.

Kopirati
Drag cursor here to close