Odluka je pala

Mirko Šarović kandidat SDS-a za člana Predsjedništva BiH

Nositelji lista za Parlamentarnu skupštinu Bosne i Hercegovine ispred SDS bit će Miladin Stanić, Mladen Bosić i Darko Babalj.
Vijesti / Politika | 24. 06. 2022. u 07:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović bit će kandidat ove stranke za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine na predstojećim općim izborima, odlučeno je na sjednici Glavnog odbora stranke u Banjaluci.

Predsjednik Glavnog odbora Milan Miličević rekao je na konferenciji za novinare u Banja Luci nakon sjednice Glavnog odbora stranke da je Šarović za ovu kandidaturu izabran jednoglasno.

Šarović je rekao da će ova stranka voditi pozitivnu izbornu kampanju radi mira i stabilnosti, te da kao kandidat ima jasne ciljeve i znanje da pobijedi, napomenuvši da će ekonomija biti u prvom planu, uz postizanje društva jednakih šansi, očuvanje Dejtona, regionalnu suradnju i težnju za dobivanjem kandidatskog statusa u EU.

"Nadam se da će građani to znati prepoznati", rekao je Šarović.

Nositelji lista za Parlamentarnu skupštinu Bosne i Hercegovine ispred SDS bit će Miladin Stanić, Mladen Bosić i Darko Babalj.

Liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske (NSRS) nose Mladen Šumar, Milan Petrović, Milan Radović, Pero Đurić, Milan Kasapović, Tomica Stojanović, Dragomir Vasić, Marinko Božović i Vukota Govedarica.

Kopirati
Drag cursor here to close