Jozo Jurica

Ministrov brat naslijedio Vidića na čelu HDZ-a BiH u Čapljini

Dosadašnji predsjednik čapljinskog ogranka HDZ-a BiH, aktualni gradonačelnik Smiljan Vidić, podnio je ostavku na ovu poziciju nakon što je protiv njega potvrđena optužnica za korupciju.
Vijesti / Politika | 06. 02. 2024. u 12:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jozo Jurica novi predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Čapljina, priopćeno je to nakon što je predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović nazočio sjednici Gradskog odbora HDZ-a BiH Čapljina na kojoj je izabran novi predsjednik.

''Jurica je dobio jednoglasnu potporu članova Gradskog odbora u Čapljini, nakon čega se zahvalio na ukazanom povjerenju. Istaknuo je u obraćanju, kako mu je plan aktivno raditi na pripremi stranke za lokalne izbore u listopadu. Naglasio je kako planira jačati stranačku poziciju ka višim razinama vlasti te intenzivno raditi na jačanju unutarstranačkih aktivnosti po temeljnim ograncima kako bi stranka spremno dočekala izborni proces te polučila očekivani rezultat'', priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Čović je, navedeno je, pružio potporu novoizabranom predsjedniku Gradskog odbora HDZ-a BiH Čapljina.

''Središnjica stranke kao i dužnosnici HDZ-a BiH s viših razina vlasti podržat će sve aktivnosti stranke u Čapljini, kao i pripreme za nadolazeće izbore'', priopćio je HDZ BiH.

Podsjetimo, dosadašnji predsjednik čapljinskog ogranka HDZ-a BiH, aktualni gradonačelnik Smiljan Vidić, podnio je ostavku na ovu poziciju nakon što je protiv njega potvrđena optužnica za korupciju.

Vidić, koji je u gradonačelničkoj fotelji od 20228. godine, rekao je kako ostavku podnosi jer ''ne želi opteretiti stranku podignutom optužnicom''.

Inače, novi čelnik čapljinskog ogranka HDZ-a BiH, brat je ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Hercegovačko-neretvanske županije, Marija Jureice, najmlađeg ministra ikada u Vladi HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close