To je BiH...

Mektić: Dobro žive lopovi, tajkuni i političari - narodu bacaju pseću kost

''Poznato da je da u BiH dobro žive lopovi, tajkuni i političari, koji su međusobno uvezani do te mjere da se enormno bogate, uživaju sve moguće privilegije, da im je izuzetno sve dobro.''
Vijesti / Politika | 28. 04. 2021. u 13:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dragan Mektić, zastupnik SDS-a u Zastupničkom domu Parlamenta BiH tražio je od Vijeća ministara da dostavi Program reformi za 2019. i 2020. godinu - kako bi se narodu BiH moglo objasniti da li je država u MAP-u ili nije. Mektić je iskoristio priliku da kaže da u BiH žive dobro lopovi, tajkuni i političari - te da su oni dobro međusobno uvezani, piše N1.

''Poznato da je da u BiH dobro žive lopovi, tajkuni i političari, koji su međusobno uvezani do te mjere da se enormno bogate, uživaju sve moguće privilegije, da im je izuzetno sve dobro. I jedni i drugi i treći narodu bacaju pseću kost, da to narod glođe, dok ih oni na taj način drže na distanci od svih ključnih pitanja'', kazao je Mektić.

Mektić: Jesmo li u MAP-u ili nismo?

Mektić je kazao da iz posljednjih izjava uopće nije jasno da li je BiH u MAP-u ili nije.

''Vidjeli smo da se dokumentom oglasio NATO, koji je rekao da su Ukrajina i Gruzija ANP-om aktivirale MAP, BiH Programom reformi aktivirala MAP, i da smo u procesu integracija u NATO'', rekao je Mektić na 19. sjednici Zastupničkog doma Parlamenta BiH.

''Čujemo političare, Komšića, da smo u MAP-u. Čujem člana Predsjedništva iz srpskog naroda da nismo. To je ključno pitanje koje opredjeljuje status BiH budućim generacijama'', rekao je.

Zaduženje Vijeću ministara

''Zadužuje se Vijeće ministara da u roku od sedam dana dostavi Program reformi za 2019. i Program za 2020. godinu, usvojen od strane nadležne komisije, kao i dokument NATO-a koji je tijekom travnja dostavljen misiji u Briselu.”

''Narodu moramo objasniti. Ne možemo narod držati da ne zna jesmo li krenuli u integracije ili nismo'', istakao je Mektić.

Mektić je poručio: ''Jedni lažu. Dajte da narod zna koji.''

Dajte da kažemo istinu, imamo li snage da kažemo – mi vas vodimo u tom i tom pravcu, zaključio je Mektić u svom izlaganju.

Kopirati
Drag cursor here to close