0 glasova

Lokalni izbori: Glasovao za sebe, a izgubio glas

SDP-ov kandidat nije osvojio niti jedan glas na biračkom mjestu na kojem glasuje on i njegova obitelj
Vijesti / Politika | 17. 11. 2020. u 13:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prijave o neregularnosti lokalnih izbora stižu sa svih strana, a najnoviji slučaj vezan je za brojanje glasova za općinsko vijeće Novi Grad Sarajevo.

Naime, mladi kandidat za ovo općinsko vijeće ispred Socijaldemokratske partije BiH (SDP BiH) Benjamin Tahmaz na svom Facebook profilu podijelio je svoj izborni rezultat.

Prema službenim podacima SIP-a BiH Tahmaz je osvojio nula glasova i to na biračkom mjestu gdje redovno glasuju on i članovi njegove obitelji, prenosi Avaz.

''Brojanje glasova. Biračko mjesto 133-A-076 u Osnovnoj školi Skender Kulenović je moje biračko mjesto, na tom biračkom mjestu glasuju članovi moje porodice i ja. Na navedenom biračkom mjestu imam 0 glasova! Znači nisam glasovao ni sam za sebe. Prijavili SIP-u pa čekamo rekaciju'', napisao je Tahmaz.



Inače ovo nije prvi prigovor na brojanje glasova u sarajevskoj općini Novi Grad. Podsjećamo jučer ispred zgrade općine okupili su se članovi i simpatizeri stranke Narod i pravda, a kako bi izrazili sumnju upravo u brojanje glasova. 

Kopirati
Drag cursor here to close