Gradonačelnik

Kordić će sjesti s navijačima: Ne pravimo bruku od grada  

Kordić je rekao kako se radi "o sukobu dvije navijačke skupine, o klincima koji se neodgovorno ponašaju".
Vijesti / Politika | 26. 04. 2021. u 15:29 Bljesak.info/F

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Žao mi je da se to događa i da takvu sliku šaljemo u svijet. Slijedi derbi za dva tjedna i ja ću osobno sjesti i popričati s momcima da ne pravimo bruku od grada, jer nam ne treba nikakav huliganizam. Volimo svoje klubove i trebamo se tako i ponašati'', rekao je mostarski gradonačelnik Mario Kordić.


Osudivši još jednom huliganske izgrede koji su se dogodili u subotu navečer u Mostaru, Kordić je pozvao policiju da otkrije i kazni počinitelje.

Po njegovim riječima, radi se "o sukobu dvije navijačke skupine, o klincima koji se neodgovorno ponašaju".

''Ja sam tražio od MUP-a da postupe shodno zakonu i istraže tko su počinitelji tog incidenta te nas kao grad obavijeste o tome. Ono što me razočaralo je da pojedinci sada ovoj situaciji, koja nije po prvi puta da se, nažalost, događa u Mostaru, pokušavaju dodati međunacionalnu notu, što po meni nije ispravno i nije dobro'', izjavio je gradonačelnik Kordić prilikom sadnje stabala na brdu Fortica kod Mostara.

Dodao je kako mu je žao što se takve stvari događaju u Mostaru te je najavio da će za dva tjedna, uoči gradskog derbija, sjesti s navijačima oba mostarska kluba.

 

Kopirati
Drag cursor here to close