Zaokret

Koalicija 2020 poziva Bh blok i PMP na formiranje Programske koalicije

Ovo podrazumijeva da će za gradonačelnika izabrati Guzin Zlatka, kako bi se potpisana platforma i mogla implementirati, naglasili su iz Koalicije.
Vijesti / Politika | 11. 02. 2021. u 13:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijećnici Koalicije za Mostar 2020 nude Programsku koaliciju vijećnicima iz SDP-a, NS-a, PMP-a na bazi izbornih programa koje su ponudile ove stranke u izbornoj kampanji, priopćeno je iz Koalicije za Mostar 2020.

''Prihvatamo program koji je ponudio BH blok da zajedno sa našom izbornom platformom bude temelj za programsku koaliciju i rad Gradskog vijeća u našem mandatu. Predlažemo da nakon prihvatanja i potpisivanja Programske koalicije dogovorimo i principe na kojima ćemo predlagati i birati najsposobnije kadrove za pozicije u Gradu Mostaru, a koji mogu implementirati Programsku platformu'', priopćili su.

Ovo podrazumjeva da će za gradonačelnika izabrati Guzin Zlatka, kako bi se potpisana platforma i mogla implementirati, naglasili su iz Koalicije.

Kako se ističe u dopisu medijima, sastank je planiran za petak 12. veljače u 10 sati u prostorijama Centra za kulturu u Mostaru.

Podsjećamo i da je za sutra je zakazana i nova sjednica vijeća, a na dnevnom redu je drugi krug izbora za gradonačelnika. U drugom krugu vijećnici će moći birati između Marija Kordića iz HDZ-a i kandidata Koalicije za Mostar Zlatka Guzina.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close