Umora nema

Je li Kordić već najavio utrku za novi mandat?

Između ostalog, rekao je i da je ponosan na ''uzlaznu putanju'' mostarske Zračne luke te na ujedinjenje dvaju Vodovoda.
Vijesti / Politika | 13. 12. 2023. u 11:36 R. I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Glasači će reći svoje. Ja se još nisam umorio od rada za rad Mostar'', rekao je gostujući na RTV HB mostarski gradonačelnik Mario Kordić upitan o drugom mandatu.

Energija

Dodao je kako mu sve ono što je napravljeno u zadnje tri godine daje dodatnu energiju.

''Uz Božju providnost, idemo dalje. Radit ćemo za dobrobit grada Mostara a građani će reći je li to bilo dobro'', rekao je Kordić možda time najavivši kako će se odlučiti, unatoč brojnim govorkanjima kako mu je svega dosta, na utrku za drugi gradonačelnički mandat.

Rekao je kako kao misli da je veliki uspjeh ovog mandata su ujedinjena komunalna poduzeća, potvrdivši kako će početkom sljedeće godine u Mostaru djelovati jedno komunalno poduzeće.

Između ostalog, rekao je i da je ponosan na ''uzlaznu putanju'' mostarske Zračne luke te na ujedinjenje dvaju Vodovoda.

''Počinje sve skupa imati smisla. Mislim da smo na dobrom putu da isporučimo obećane rezultate o kojima smo na početku mandata pričali'', rekao je dodavši kako je i u ''turizmu napravljen veliki izazov''.

Poeni

Kaže kako sve što radi ne radi u kontekstu političkih poena.

''Prvo i jedino što mi je na pameti svako jutro kad ustanem su građani Grada Mostara i nekakva zadovoljština koju oni imaju. Često ljudi kažu šta je Mariju ovo trebalo. pa trebalo mi je. ja uživam kada vidim sretne građane a isto tako sam jako tužan kad vidim ljude koji su nesretni zbog nekih poteza i nekog rada kojeg mi radimo'', rekao je Kordić.

Naime, lokalni izbori u BiH trebali bi biti održani u listopadu 2024. godine, a, kako to u BiH obično biva, već se utrka polako zahuktava. Stoga nas sljedeće godine očekuje puno asfalta i puno presijecanja vrpci kao  i puno obećanja lokalnih vlasti da će biti bolje.

Što se tiče Mostara, velika se borba vodi oko Statuta Grada koji se od početka mandata novog gradskog Vijeća razvlači po sjednicama a da još uvijek nije napravljen korak naprijed. Čak se priziva i nova intervencija OHR-a dok se vladajuća većina ne slaže kako usvojiti novi Statut.

Kopirati
Drag cursor here to close