Zlatko Miletić

Izaslanik u Domu naroda: Vrijeme je da se pobunimo, ili ćemo ispasti naivni i dobri, ali glupi Bosanci

Zlatko Miletić je upitao hoće li biti točno predviđanje CIA-e da će se do 2026. godine BiH raspasti.
Vijesti / Politika | 15. 07. 2023. u 18:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zlatko Miletić, izaslanik u Domu naroda BiH, danas je putem svog Facebook profila uputio kritiku međunarodnoj zajednici upitavši je li "tzv. međunarodna zajednica" izdala BiH.

"Da li će biti točno predviđanje CIA da će se do 2026. godine BiH raspasti?", upitao je.

Poručio je da ne treba imati dilemu po tom pitanju ako međunarodna zajednica i nakon teroriziranja građana i naroda BiH, od strane Milorada Dodika, od 2007. godine do danas, ne smijeni i zabrani bilo kakav politički angažman osobi koja je u nekoliko navrata proizvodila krize antidejtonskim i antiustavnim djelovanjem u BiH.

Naveo je godine Dodikovih radnji, pobrojavajući ''2007. godinu bojkot Vijeća ministara BiH, 2011. godina kriza do izbacivanja stranih tužitelja i sudaca, 2015./16. godina referendum o pravosuđu, referendum o neustavnom danu RS, bojkot institucija u mandatu 2018.-2022., onemogućavanje provođenja izbora 2022. godine, izbornu krađom 2022. i konačno 2023. zbog rušenja Ustavnog suda i institucije visokog predstavnika''

Miletić je kazao da su građani prepušteni sami sebi i kroz sveopću eutanaziju institucija, disolucija neće stati nego će se nastaviti lagano, ali sigurno do kraja.

"Zato je krajnje vrijeme da se probudimo i da budemo jedinstveni, u protivnom opet ćemo po tko zna koji put ispasti, nažalost, naivni i dobri, ali glupi Bosanci", zaključio je.

Kopirati
Drag cursor here to close