Ponuda iz DF-a

Ivani Marić ponuđena kandidatura za dogradonačelnicu Sarajeva

Ivana Marić je na društvenim mrežama napisala kako je dobila ponudu za kandidaturu za dogradonačelnicu Sarajeva
Vijesti / Politika | 07. 03. 2021. u 18:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Analitičarka Ivana Marić je na društvenim mrežama napisala kako joj je ponuđena kandidatura za dogradonačelnicu Sarajeva, ali kako kaže, nisu joj postavljani nikakvi uvjeti.

''Povodom natpisa u medijima o tome da sam kandidatkinja ispred Naša stranka
 za dogradonačelnicu Sarajeva želim vas informirati da je istina da smo razgovarali o tome, ali nije istina da je NS to bilo čime uvjetovala, pogotovo ne članstvom u stranci. Čim budem imala više informacija, vi ćete biti prvi koji će ih saznati'', napisala je na svom Facebook profilu Ivana Marić, pitajući svoje pratitelje što bi oni uradili da su na mom mjestu.


Klix.ba je ranije pisao da će Naša stranka u ime Četvorke koja ima većinu u Gradskom vijeću Sarajeva za dogradonačelnicu predložiti analitičarku Ivanu Marić.

Prema njihovim saznanjima postavljen joj je i uslov da uđe u Našu stranku, međutim ona je sada na svom Facebook i Twitter profilu napisala kako joj iz ove stranke nisu ponudili nikakav uvjet, ali poziciju dogradonačelnice jesu.

Na konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća vrlo je izvjesno da će i Ivana Marić, ali i prijedlog SDP-a za gradonačelnika Bogić Bogićević dobiti podršku vijećnika s obzirom na to da "nova vlast" ima većinu, piše Klix.

Kopirati
Drag cursor here to close