Vatra po Dodiku

I DF raspalio: Čovjek s dijagnozom koji se neće dobro provesti

Stranka Željka Komšića u pismu navodi da kada se pročita sve što je Dodik rekao ''svatko normalan će se pitati jesu li to riječi 'čovjeka s dijagnozom'...''
Vijesti / Politika | 18. 04. 2020. u 11:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''To što ste rekli, zapravo pokazuje, Vaše stanje, paniku i nedostatak racionalnih rješenja za vrijeme u kojem trenutno živimo a posebno za ekonomski covid koji slijedi'', stoji u reagiranju Demokratske fronte upuženom članu Predsjedništva BiH i čelniku SNSD-a Miloradu Dodiku.

''Pošto ste sami u predvečerje najvećeg hrišćanskog blagdana, Vaskrsa, znači u nevakat za pristojan svijet, ponovo zapodjenijeli priču o raspadu, podjeli i BiH kao nemogućoj državi, trudit ćemo se da Vam na iole pristojan način i odgovorimo'', navodi DF.

Stranka Željka Komšića u pismu navodi da kada se pročita sve što je Dodik rekao ''svatko normalan će se pitati jesu li to riječi 'čovjeka s dijagnozom' ili normalnog političara i državnika''.

''Blebetanja o tome kako je za dobrobit Srba, Bošnjaka i Hrvata ovo nemoguća država koja mora doživjeti novu političko  teritorijalnu organizaciju koja neće biti BiH, potvrđuje naš prethodni upit o anamnezi autora ovakvih stupidarija. Pa se još pitate, valjda da dospete sol na ranu, šta je to BiH  dala istim tim narodima i konstatujete – ništa! Pa stupidarija tipa da je 'problem BiH što imate Bošnjake koji su podanici stranih struktura'. I Kafka bi Vam pozavidio na ovakvoj konstrukciji!'', navodi DF u pismu.

Stranka navodi kako je ''šlag na otrovnu tortu, kao u svakoj priči, dolazi na kraju, kada kažete da je pitanje hoće li biti BiH nakon pandemije?''.

''Hoće, Mile, hoće! I prije i poslije pandemije. I prije i poslije ekonomske krize, kao što je BiH bilo i prije i poslije svih povijesnih vratolomija, kriza i ratova. Pravo je pitanje: Hoće li Vas biti poslije svega ovoga što smo prošli i što ćemo još proći? Pitanje je koliko će još dugo narod u RS-u trpiti Vaše samovlašće umotano u lažni altruizam i kupovinu povjerenja na način koji cijeli entitet vodi u nepovratnu ekonomsku i socijalnu propast? Neka Vam je na obraz (ako ga je išta ostalo) a sve dolazi i doći će na naplatu, pa će povijest i Vama pokucati na vrata, a onda se nećete dobro provesti, budite sigurni!'', navodi DF.

 

Kopirati
Drag cursor here to close