Priopćenje

HSP BiH: Datum zakazane sjednice je sramotan, apeliramo na hitnost!

''Kao po staroj praksi u Bosni i Hercegovini njezina vlast će reagirati onda kad bude prekasno''.
Vijesti / Politika | 11. 03. 2022. u 11:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''U Hrvatskoj stranci prava BiH smatramo da je najavljena sjednica Doma naroda PS BiH za 24.ožujka 2022 godine,  sramotna te pokazuje ogromnu nebrigu za građane ove zemlje kad okolnosti zahtijevaju hitno djelovanje'', kazali su u priopćenju.

''Kao po staroj praksi u Bosni i Hercegovini njezina vlast će reagirati onda kad bude prekasno, za dva tjedna kada cijene budu daleko više i ukidanje trošarina izgubi smisao''.

Kazali su kako je to ''vrlo perfidno, bešćutno poigravanje sa životima građana, jer za sve to vrijeme povećanja cijena, država će ubirati rekordne iznose kako bi punila proračune za financiranje mastodonske administracije i parlamentaraca sa enormnim primanjima''.

''Ova kriza je pokazatelj koliko se zapravo o građanima brinu i kako njihove interese zastupaju oni koje su oni izabrali, te da su ovakvi političari postali svrha sami sebi. Dok druge države ovakve mjere uvode po hitnoj proceduri i za samo jedan dan, našim zastupnicima se ne žuri'', ističu iz HSP-a BiH.

''Apeliramo na hitnost!  Mjere su u praksi trebale zaživjeti za dva tjedna, ne danas, ne jučer, nego već početkom mjeseca''.

Strahovito uznemirava ovakva  ''briga'' za običnog čovjeka i njegov život od strane političkih elita. Za ovakvo ponašanje nema lijepih riječi i diplomatskog rječnika, zaključili su u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close