Mostar moj dom

''Hrvati moraju kazniti HDZ''

Asić se dotaknuo i tema kao što su neodvoz smeća, poduzeća Uborak i Vodovod kao i o neizgradnji gradske dvorane.
Vijesti / Politika | 15. 10. 2020. u 14:56 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kandidati za Gradsko vijeće Koalicije "Mostar moj dom, HSP-HSP BiH-HKDU-HRAST" za predstojeće lokalne izbore, koji će se u Mostaru održati 20. prosinca, predstavili su se u četvrtak u Mostaru.

Nositelj gradske liste Koalicije "Mostar moj dom" za gradsko područje Jugozapad Željko Asić kazao je kako se "nada da će ljudi iza onih kutija zaokružiti pad režima".

Foto: Bljesak.info / Mostar moj dom, HSP-HSP BiH-HKDU-HRAST

''To sada izgleda utopijski, ali nije, pogotovo nakon gašenja Alumnija, Hrvati moraju kazniti HDZ BiH'', istaknuo je Asić.

Kazao je kako će se nakon izbora zalagati da Gradsko vijeće formira holding svih gradskih poduzeća, javnih institucija.

''Ja kao jedan od ideologa te Koalicije javno kažem da nitko neće imati našu potporu za Gradsko vijeće dok se ne smijene svi direktori, dok se službena auta ne razduže i dok se ne osnuje holding kojim će upravljati gradsko vijeće'', poručio je Asić.

Asić se dotaknuo i tema kao što su neodvoz smeća, poduzeća Uborak i Vodovod kao i o neizgradnji gradske dvorane.

Tijekom konferencije za novinare predstavili su se Bernandin Pandža nositelj gradske liste spomenute Koalicije iz HKDU-HRAST i Lazo Raič nositelj gradske liste Koalicije iz HSP-a BiH. Kandidat Koalicije je i Nedjeljko Ripić nositelj liste za gradsko područje Zapad, a koji nije nazočio na konferenciji zbog zaraze koronavirusom.

Foto: Bljesak.info / Mostar moj dom, HSP-HSP BiH-HKDU-HRAST



Pandža je kazao kako su u spomenutu Koaliciju ušli kako bi građanima omogućili bolji život.

Predsjednik Ujedinjenog HSP-a BiH Miljenko Miloš pozvao je mlade, nezaposlene i umirovljenike da svoj glasu daju Koaliciji. Miloš je izrazio nadu u to kako će ta Koalicija ostvariti dobar rezultat i da se Gradsko vijeće neće moći formirati bez njih.

Na konferenciji, Asić je istaknuo kako se Koalicija protivi tomu da se odluke u Gradskom vijeću donose dvotrećinskom većinom "jer će se na taj način blokirati grad, a grad treba razvijati".

Kopirati
Drag cursor here to close