Novi općinski odbor

HRS se širi

"Hrvati Viteza –Središnje Bosne, sredine koja je tijekom Domovinskog rata propatila i platila životima cijenu kakvu, vjerojatno, niti jedna druga nije, izgubili su povjerenje u svoje predstavnike u vlasti", navode iz HRS-a.
Vijesti / Politika | 24. 02. 2022. u 13:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Formiran je općinski odbor HRS-a Vitez na čelu s Goranom Bilandžijom koji je izabran za predsjednika, priopćeno je iz Hrvatske republikanske stranka.

"Sudeći po onome kako djeluje i kako se ponaša hrvatsko političko vodstvo, Hrvati Središnje Bosne bivaju tretirani kao predmet koalicijske trgovine između njih i bošnjačkog vodstva. Hrvati Viteza –Središnje Bosne, sredine koja je tijekom Domovinskog rata propatila i platila životima cijenu kakvu, vjerojatno, niti jedna druga nije, izgubili su povjerenje u svoje predstavnike u vlasti", navode iz HRS-a.

Osnivanje HRS-a Vitez nastavak je širenja HRS-a po Središnjoj Bosni.

"Okupljamo iskrene i domoljubno osviještene ljude koji vrlo dobro znaju u kakvom je položaju hrvatski narod u BiH, ali još bolje znaju u kakvom je položaju hrvatski čovjek u BiH u Središnjoj Bosni. Ljude koji neće trgovati interesima i neravnopravnošću svoga naroda za osobnu korist. Ljude koji su realizirani u svome životu, kojima politika nije egzistencijalni cilj, nego sredstvo za promijeniti društvo na bolje, sredstvo osiguranja budućnosti svoje djece u svome kraju, a ne u inozemstvu", poručili su iz HRS-a.

Kopirati
Drag cursor here to close