Lokalni izbori

GO HDZ BIH Mostar: Bošnjačke stranke proizvode nove Komšiće

GO HDZ BIH Mostar navodi kako su bošnjačke političke stranke očito složne oko proizvodnje novih Komšića i majorizacije Hrvata i na nižim razinama što čak i javno najavljuju.
Vijesti / Politika | 30. 10. 2020. u 15:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Aktualno nezakonito Središnje izborno povjerenstvo BiH (SIP BiH), upitnih procedura i metodologije djelovanja na čelu sa štićenikom Željka Komšića imenjakom Željkom Bakalarom uoči iznimno važnih Lokalnih izbora za građanke i građane Grada Mostara 20. prosinca 2020. bez zadrške se stavilo u službu bošnjačkih političkih stranaka i bošnjačke politike majorizacije i dekonstituiranja hrvatskoga naroda na svim razinama vlasti u Federaciji BiH'', priopćeno je iz GO HDZ BIH Mostar.

Sve je to već mjesecima, kako navode iz GO HDZ BIH Mostar, po raznim stranačkim kružocima, džematima i neovisnim medijima orkestrirano i dogovoreno, a jedan od moćnih alata, ističu, bilo je Ministarstvo vanjskih poslova BiH i tzv. nelegalna i nelegitimna radna skupina za pomoć iseljeništvu u čijem sastavu su bili samo pripadnici bošnjačkoga naroda kao i Komšićeva mreža diplomatsko konzularnih predstavništava.

GO HDZ BIH Mostar navodi kako su bošnjačke političke stranke očito složne oko proizvodnje novih Komšića i majorizacije Hrvata i na nižim razinama što čak i javno najavljuju.

''Nažalost neodgovorna politika pojedinaca i iz reda hrvatskih stranaka pomaže im u ostvarenju toga cilja. Je li to rade svjesno ili ne vjerojatno nećemo nikada doznati, ali neke stvari upućuju na to da su se opet pronašli neki Hrvati koji zbog privatnog interesa dovode u pitanje nacionalni interes hrvatskog naroda u Mostaru, a samim tim i u Bosni i Hercegovini'', istaknuto je. 

U GO HDZ BIH Mostar su sigurni da će Hrvati u Mostaru prepoznati to i 20. prosinca pokazati kakav grad žele, a one koji se uporno pokušavaju predstaviti kao rješenje problema, a ustvari su ishodište problema jer su sjećanja na platformašku vladu i dalje svježa.

''Na koncu svima jasna poruka: - Nova platforma neće proći. Hrvati i Mostar 20. prosinca pobjeđuju!'', napisano je u priopćenju. 

Kopirati
Drag cursor here to close