Županijski odbor

HDZ BiH SBŽ: Izjave Izetbegovića besmislene

''Kontinuiran rad na međunarodnom planu rezultirao je velikim zanimanjem najznačajnijih europskih i svjetskih dužnosnika u BiH i okruženju, koji su se uključili u problematiku pronalaska rješenja za usvajanje novog Izbornog zakona BiH''
Vijesti / Politika | 11. 11. 2021. u 14:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: HDZ BiH SBŽ / Sjednica Županijskog odbora HDZ BiH SBŽ

''Županijski odbor HDZ BiH Županije Središnja Bosna najoštrije osuđuje ratnohuškačku retoriku, neprihvatljive i apsurdne izjave dijela političkog Sarajeva kao svojevrsni nasrtaj na suverenitet Bosne i Hercegovine kroz populističko zastrašivanje javnosti'', zaključak je to sa 14. redovite sjednice Županijskog odbora HDZ BiH Županije Središnja Bosna održane ovaj utorak u Vitezu.

Županijski odbor HDZ BiH Županije Središnja Bosna poziva javnost da izjave predsjednika SDA Bakira Izetbegovića, kao i drugih tzv. političara, zanemari kao potpuno besmislene.

Uz to, Županijski odbor HDZ BiH Županije Središnja Bosna daje punu podršku predsjedniku  Draganu Čoviću u njegovom snažnom zalaganju i nastojanjima koja za cilj imaju pronalazak rješenja za izlazak iz krize u kojem se Bosna i Hercegovina danas nalazi.

''Kontinuiran rad na međunarodnom planu rezultirao je velikim zanimanjem najznačajnijih europskih i svjetskih dužnosnika u BiH i okruženju, koji su se uključili u problematiku pronalaska rješenja za usvajanje novog Izbornog zakona BiH koji za cilj ima ravnopravnost hrvatskog i svih drugih naroda u BiH, a koja je zajamčena Washingtonskim i Daytonskim mirovnim sporazumom odnosno Ustavom BiH'', navedeno je u priopćenju za javnost.

Također, na sjednici Županijskog odbora HDZ BiH Županije Središnja Bosna održanoj u utorak razgovarano je o Izmjenama i dopunama Proračuna SBŽ za 2021. godinu te Nacrtu Proračuna SBŽ za 2022. godinu. Data je puna podrška ministrima HDZ-a BiH u Vladi ŽSB i zastupnicima u Saboru SBŽ da poduzmu aktivnosti kako bi se Proračun SBŽ za 2022. godinu osvojio do kraja godine, ali i pronašao način da gore navedeni bude efektivno razvojni kroz realizaciju velikih i važnih infrastrukturnih projekata u općinama u ŽSB koji će omogućiti jači gospodarski razvoj te uz to poboljšati status zaposlenih u javnom sektoru u SBŽ, priopćio je Ured za informairanje ŽO HDZ BiH SBŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close