Provedbeni stožer

HDZ BiH krenuo s pripremama za izbore

Niže organizacije HDZ-a BiH imenovat će svoje Provedbene izborne stožere
Vijesti / Politika | 29. 05. 2020. u 17:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Domu HDZ-a BiH u Mostaru održana je konstituirajuća sjednica Provedbenog izbornog stožera HDZ-a BiH za Lokalne izbore u Bosni i Hercegovini 2020. godine, priopćeno je u petak iz HDZ-a BiH.

Zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i predsjednica Izvršnog i Provedbenog izbornog stožera HDZ-a BiH Borjana Krišto i voditelji koordinacija raspravljali su o koracima koje će Provedbeni izborni stožer u suradnji sa lokalnim stožerima provoditi u nadolazećoj kampanji.

Voditelji koordinacija u sljedećem vremenu pristupit će izradi svojih strateških, programskih i planskih dokumenata kao i samoj strategiji, a ukupna kampanja će imati decentralizirani pristup, dok će Provedbeni izborni stožer biti tijelo koje će sve koordinirati.

Foto: HDZ BiH / Sjednica PIS-a HDZ-a BiH

Za idući sastanak dogovoreno je da odjeli moraju uskladiti plan rada te načiniti hodogram aktivnosti kao i obavijest za sve stranačke organizacijske cjeline u smislu izvršavanja svih predizbornih obaveza, operativnih, analitičkih i tehničkih. Uvažavat će se pristup svih lokalnih jedinica, stoga je važna analiza situacije s terena, naglašeno je na sastanku.

Provedbeni izborni stožer HDZ-a BiH proširit će sastave svojih koordinacija, sačiniti planove rada koji će biti usklađeni sa Izbornom strategijom, rokovima kao i kalendaru svih predviđenih aktivnosti.

Niže organizacije HDZ-a BiH imenovat će svoje Provedbene izborne stožere, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close