I dalje vjeruju u Zeleniku

HDZ 1990: Rezultati su za sada zadovoljavajući

I dalje smatramo da je Zelenika najbolji ponuđeni kandidat, poručili su iz HDZ-a 1990.
Vijesti / Politika | 07. 10. 2018. u 20:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''HDZ najavljuje pobjedu dugo vremena, nevezano za današnji dan. Brzo ćemo imat prve neslužbene rezultate. Hrvatsko zajedništvo se nada da će ostati u parlamentima na svim razinama. Što se tiče kandidata za predsjedništvo i dalje smatramo da je Zelenika najbolji ponuđeni kandidat. Rezultati su za sada zadovoljavajući, ali pričekajmo do kraja'', rekao je Ivica Gašpar iz HDZ-a 1190.

Govoreći o njihvoj kandidatkinji za Predsjedništvo iz reda  hrvatskog naroda Gašpar je istaknuo njenje prednosti.

''Ono što je i sama Zelenika rekla, jedan kandidat mrzi narod, drugi državu, a Diana Zelenika je već afirmirana u Zastupničkom domu. Njeni stavovi su jasni i zagovara poštenu politiku, ukoliko to javnost ne prepozna sada, ona će i dalje raditi za dobrobit društva u BiH'', rekao je Gašpar, dodajući da su planirali postati parlamentarna stranka na svim razinama, kao i do sada.

''Nadam se da ćemo izvjesno ući u Federalnu odnosno državnu vlast. 2014. godine od 20 zastupnika HDZ je kupio sedam, to je više od 1/3, ovaj put smo napravili pomake u tom smjeru i nadam se da će naši kandidati koji prođu parlamente odgovoriti zadatku. Uvjeren sam da ćemo imati četiri izaslanika u Dom naroda Federacije, što će nam osigurati jedan mandat na državnoj razini'', poručio je.

Kopirati
Drag cursor here to close