Pero Previšić

Govor sa zasjedanja HNS-a koji nije trebao biti javan

Pero Previšić predsjednik Čapljinske neovisne stranke održao je govor tijekom jučerašnjeg zasjedanja HNS-a u Mostaru.
Vijesti / Politika | 05. 02. 2023. u 18:54 Bljesak.info
Pero Previšić na zasjedanju HNS-a

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pero Previšić predsjednik Čapljinske neovisne stranke održao je govor tijekom jučerašnjeg zasjedanja HNS-a u Mostaru. On je govorio u, za javnost, zatvorenom dijelu zasjedanja, tako da njegov govor nisu mogli čuti mediji.

Danas su se oglasili priopćenjem za javnost iz Čapljinske neovisne stranke u kojemu ističu kako je njihov predsjednik na zasjedanju a analizirao deklaraciju, dokumente demografske strategije i sve drugo o čemu je bilo govora na HNS-u.

''Mediji su prenosili strogo diktirani i kontrolirani protokolarni dio u kojem su se izredali partijski dužnosnici sa svojim govorima, a 'demokratski' dio u kojem je otvorena mogućnost govora ostalim zastupnicima HNS-a, po striktnoj zamolbi predsjedavajućeg Dragana Čovića, je bio zatvoren medijima. Ako živimo u demokratskom društvu 21. stoljeća, čega se to plašimo? Izgovorene riječi? U tom, za javnost, zatvorenom dijelu predsjednik ČNS-a'', ističu u priopćenju iz Čapljinske neovisne stranke (ČNS).

Dodaju kako nisu svi Hrvati ''partija'', a pogotovo nisu svi Hrvati slijepi pored zdravih očiju. Da smo bili u pravu, pokazuje i ovaj interes javnosti zbog našeg sudjelovanja u radu, a osobito zbog govora predsjednika ČNS-a Pere Previšića. Naime, kako je to inače običaj u partijski totalitarnim režimima i plenarna sjednica HNS-a je organizirana u tom duhu, navode iz ove stranke.

O čemu je to govorio Pero Previšić, predsjednik ove stranke, pogledajte u videu.

Kopirati
Drag cursor here to close